Menü Kapat

Allantoin

Karakafesotu’da ki etkin maddedir, kozmetikte sakinleştirici ve nemlendirici özellikleri için kullanılır.

Bu bileşenin kozmetik ürünlerdeki işlevleri

CİLT BAKIMI
Cildi iyi durumda tutar

CİLT KORUYUCU
Cildi dış etkenlerden korur

YATIŞTIRICI
Derideki ve saç derisindeki rahatsızlığı giderir (örn. Kaşıntı)

Kozmetikte görülmesi
Cilt kremleri, rujlar, bebek bakım ürünleri, ağız ve diş bakım ürünleri, deodorantlar, duş jelleri, güneş kremleri, tıraş losyonları ve diğerleri.

Diğer ürünlerde görülme
İyileşmeyi destekleyen tıbbi ürünlerde (merhemler)

Kozmetikte kullanım hakkında temel bilgiler
Allantoin (INCI: ALLANTOIN), memelilerin idrarında ve pek çok bitkide (at kestanesi kabuğu, karakafes ve salça, akçaağaç, buğday tohumu vb.) Oluşan protein metabolizmasının bir ürünüdür. Beyaz, kokusuz madde su ve yağdır. çözünür.

Allantoin cildi rahatlatır ve besler. Aynı zamanda hücre yapısını, hücre oluşumunu veya hücre yenilenmesini hızlandırır. Allantoin içeren birçok temizlik ürünü ek bir bakım etkisine sahiptir. Doğal nemi korumaya yardımcı olurlar, örn. B. hassas göz bölgesini korumak için. Stresli ciltler için bakım kremleri veya emülsiyonları genellikle cildi daha pürüzsüz ve yumuşak yapan allantoin gibi özellikle yüksek oranda yapı iyileştirici aktif bileşenler içerir. El bakım ürünlerindeki allantoin, sert, çatlamış ellerde cildi yumuşak ve esnek hale getirir.

Aşağıdaki madde gruplarına aittir
Cilt bakımı için aktif bileşenler

Related Entries