Menü Kapat

Hindistan Cevizi Yağı Trigliseridi

Hindistan Cevizi Yağı trigliseridi ya da Caprylic Capric Triglyceride (INCI ismi) hindistan cevizi yağından ve gliserin elde edilmiş bir yağ türevidir (ester). Hafif ve çabuk…

Hydroxycitronellal

Esansların ve uçucu yağların içeren alerji tetikleyebilen bir yapı taşı, kanuna göre etikette yazması gerekir

Lanolin

kuzu yün yağı türevi, cildi yumuşatır ve azıcık emülgator görevi görür

Mannitol

bitkisel bazlı yapay şeker türevidir, nem tutucu olarak kullanılır.

Panthenol

Provitamin B5 Nem tutucu ve aktif maddedir, hem saç hem ciltler ürünlerde kullanılır.