Menü Kapat

Salisilik Asit

INCI: Salicylic Acid   Salisilik asit bir beta-hidroksi asittir, yani nazik bir peeling ajanıdır.  Cilde uygulanınca tıkalı bezleri temizler, eski cilt hücreleri arasında ki tutkalı…

SCI

SCI Granül INCI: Sodium cocyl isethionate CAS-No: 61789-32-0 Görev: anyonik sürfaktan (köpük verici) Kaynak: hindistan cevizi yağı asıdın bir sodyum tuzu esteridir Raf Ömrü (ideal…

Setil Alkol

INCI: Cetyl alcohol Setil alkol sık sık kullanan bir kıvam verici ve yardımcı emülgatördür. İsimde alkol kelime da geçiyorsa ethanol içermiyor.  Tercih etme sebepleri özellikle…

Sodium cocyl isethionate

SCI Granül INCI: Sodium cocyl isethionate CAS-No: 61789-32-0 Görev: anyonik sürfaktan (köpük verici) Kaynak: hindistan cevizi yağı asıdın bir sodyum tuzu esteridir Raf Ömrü (ideal…

Sodyum Laktat

INCI: Sodium Lactate Sodyum laktat cildimizde olan doğal bir nemlendiricidir. Yaşlanınca onun üretimi azaldığı için dışarıdan takviye etmek ihtiyaç duyulur.  Sodyum laktat ürünler içinde ki…