Menu Close

Setil Alkol Hakkında

Setil Alkol (Cetyl Alcohol) Hakkında
Posted in blog, hammaddeler, kozmetik

INCI: cetyl alcohol

CAS No.: 36653-82-4

Görünüm: beyaz pul

Koku: yok, çoook az

Görev: genel kullanım emulgatör / kıvam verici;

Kullanım Miktarı: % 1 – 30

Kullanım Alanı: losyonlar, kremler, saç ürünlerde, renkli kozmetik ürünler, duş jeliler

Kullanım: Yağ faz ile 50 – 60 derecede eritir

Kaynak: bitkisel yağlardan üretilmiş yağ alkolü

Raf Ömrü: kuru, serin ve karanlık yerde açtıktan sonra 2 yıl

Başka? Vegan ve vejeteryan ürünler için uygundur, bulduğum kadar haram değildir, organik ürünlerde kullanılır, hayvanlarda test edilmemiştir, GDO içermez

Özellikler:

  • genelde tek başında kullanılmaz
  • hafif nemlendirici ve bakım özelliği katılır
  • sürfaktant sistemlerde köpüğü güçlendirir
  • emülsiyonlarba hafif kayganlık ve ipeksi dokusu katılır
  • dünyada en çok kullanan emülgator

Seçil Alkol ilgili sorularınız varsa lütfen benimle paylaşın.

Setil Alkol (Cetyl Alcohol) Hakkında
Paylaşmaya unutmayın

Benzer Yazılar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *