2023: Yeni Başlangıçlar

Geçen altı ay düşündüğüm gibi geçmediler. Önce teknik sorunlar yaşadım, sonra arabama üç!!! defa çarpıldı, okul başladı ve en son da sağlık sorunları çıkınca bunu evrenin işareti olarak algıladım ve Sabun Atölye blogum ve kurslarım askıya aldım.

Evrelerin işareti da her zaman aklıma yatmıyorsa bu sanki bir kimse kafama vura vura duruyor. Ondan son ayları yeni değerlendirme ve planlama için kullandım – fakat her zaman gibi yeni yıl çok hızlı geldi ve her planım henüz tam hazır değildir.

YouTube Kanalım & Blogum

Doğru … böyle bir şey vardı … belki diyorsunuz. Instagramda ki video sorunları onu bana tekrar hatırlatı ve kanalım tekrar canlandırmak istiyorum.

Her hafta perşembe gününde yeni bir video ekleyeceğim ve burada yazılı detayları ile de paylaşacağım.

Videoların konuları sabun yapımı, kozmetik yapımı, hammadde bilgileri ve sizden gelen soruları olacaktır. Soru videoları karışık sorular ya da bir soru konu daha derin olacaktır.

Ocak ayın videoları tekrar merhaba demek için kullanacağım. İlk video aşağıda bulabilirsiniz. Abone olmaya unutmayın.

Eğitimlerim

Eğitimlerimi tamamen elden geçiriyorum ve yeni bir formatta getiriyorum.

Yaklaşık Mart ayında “Bütünsel Kozmetik Kimya” kursu size sunacağım. Kurs A’dan Z’ye hepsi kapsamlacak: bütün hammadde grupları (hümektan, çözücü, sürfaktan, yağlar, …), her tarz kozmetik ürün (şampuan, krem, tonik, tırnak bakımı, …) ve bile biraz kimya, matematik ve dermatoloji ekledim. 🙂

Yaz aylarda “Sabun Yapımı Akademi” kursu bitirmeye planlanıyorum, içerikleri tarif oluşumu, sabun çeşitleri ve farklı tasarım teknikleri kapsıyorlar.

Her iki kursun destek amaçlı bir “Güzellik Marka Ofisi” kursu olacaktır, hobiniz işe çevirmeye düşünler burada bildirim, markalaşma, fiyatlandırma vs. konuları bulabilirler.

Ayrı olarak bazı konu odaklı Masterclass’ları olacaktır. İlk olanı Hassas Cilt ilgili ve yaklaşık Şubat’ta hazır olacak diye düşünüyorum.

Kitaplar

Üç farklı indirebilir kitaplarım var, umuyorum biliyorsunuz. Haberiniz yoksa burada bakabilirsiniz: https://www.tatlidilimler.com/kategori/e-kitapla

Yeni kitaplar için bir kaç fikrim var, belki bile baskı şekilde olabilir … hayalım var … bakalım. 🙂

Başka

Yılbaşında tabii ki bolca planlar ve hayalla kuruyoruz… ben de farklı değilim … listemde bir büyük projem daha var ama 2023 onu için yeterli uzun mu olacak henüz bilmiyorum.

Diğeri ayda bir defa bir haber bülteni çıkarmak istiyorum, ön hazırlıkları yaptım 🙂 belki da size ilk olanı bile ulaştı.

Haber bülteni kayıt olmak istiyorsanız aşağıda ki formundan olabilirsiniz.

Biraz daha iyi tanışmak için aşağıda ki video izleyin. Ufak bir ricam var, hakkımda bilmek istediğiniz bir soru yorum olarak bırakın. Sanki okulun ilk gününde ki tanışma oyun gibi olsun, ve tekrar bir video hazırlanacağım sorularınız ile 🙂

10 thoughts on “2023: Yeni Başlangıçlar”

  1. Zekiye Belgen

    Justine hanım sizi kalpden tebrik ediyorum💝💐Sorunlarımızı anlıyor ve net çözümler sunuyorsunuz,çok teşekkürler😘😘😘

  2. Şebnem Toksat

    Krem yapımı , aromaterapi benim de çok ilgimi çekiyor.. arada sizin tariflerden yapıyorum… Mum da yapıyorum…tabi markalaşmak, ürünlerin bir yerde satışını isterim..
    Bilgilendirmelerinize çok teşekkürler..

  3. Geçmiş olsun.. Boynunuzda ki yara izine üzüldüm. Merak ettim nasıl olduğunu..

    Ayrıca yeniden bloglarınızı okumak çok güzel…

    2023 ün ilk sabahı sabun atölyeye ve mağazanıza girip yeni kurs, kitap, falan varmı diye baktım🤭
    Nihayet şimdi blog yazınız var🎉
    Kurslarınızı da dört gözle bekliyorum.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Scroll to Top