Etiket: hammaddeler

Hindistan Cevizi Yağı – Kozmetik ve Sabun Yapımında ne için kullanılır?

Hindistan Cevizi Yağı – Kozmetik ve Sabun Yapımında ne için kullanılır?

İnglizce: Coconut Oil INCI: cocos nucifera (coconut) oil   Nasıl elde edilir? Hindistan cevizi yağı direkt kurutulmuş hindistan cevizi içisinden (etisinden) sıkılarak çıkartılır. Böyle virgin yani sizma kalite elde edilir. Bu yağ kremsi yada kırık beyazı bir renktir, sıvısa neredeysa tamam şeffaftır, ve müthiş kokulu. Isı […]